Google+ Followers

måndag 26 juli 2010

Röda bär och röd virkning


Barnen var ute och plockade röda vinbär häromdagen, och åt med god aptit. Jag hade glömt att köpa lördagsgodis, men äldsta flickan var glad och pigg på att prova lite annat, så hon gjorde en fest av sockrade vinbär, chokladbollar, blockchoklad och några klubbor."Det var den bästa lördan nånsin" tyckte hon. De fick duka ute på bordet, så det kändes väl lite speciellt!


Sen har jag hunnit en bit på min Oglarisaurus Plex (hoppas jag stavade riktigt nu). Det är en rolig figur, och det ska bli kul att virka armar och händer med fingrar som jag aldrig gjort förut!Jag försökte rotera den här bilden, men det gick inte så bra, så ni får väl göra lite nackgymnastik!

4 kommentarer:

 1. Vad läckert det blir med en röd "Plex" =)

  SvaraRadera
 2. Så goda vinbären ser ut. Hade vinbär i trädgården en gång, men så blev det ogräs istället.

  SvaraRadera
 3. Mmm, bär är ju verkligen gott. Speciellt sådana man plockat själv! Var ute häromdagen med hunden och hittade massor av bär, stod säkert över 1tim och plockade medan hunden snällt satt och väntade. Kändes som om man kom hem med en liten skatt efteråt :)

  /LadyNight
  http://pysselstund.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Om du skulle komma på andra tankar och ändå vilja testa att virka efter engelska mönster så har jag lagt in lite hjälplänkar till översättningar av virktermer/förkortningar på min blogg. Klicka på "HJÄLP & TIPS"
  Det är inte alls så svårt....testa med något enkelt först. =)
  Trevlig kväll!

  SvaraRadera