Google+ Followers

fredag 16 juli 2010

Alv

Just nu har jag vänner på besök, så det blir inte så mycket virkande. Det blir istället ett foto på en amigurumi som är den andra jag frihandsvirkade. Hon har ledade armar och ben, och piprensare i också för att kunna böja armar och ben.

Egentligen tycker jag inte själv att hon blev den sötaste jag gjort, det är mycket jag inte är nöjd med, men det är jag å andra sidan nästan aldrig. Men jag tyckte det var roligt att få ihop en docka och att upptäcka att man kan skapa nästan vad som helst med lite garn och stoppning!
Det blev en aha-upplevelse för mig, och det var nog då jag fastnade riktigt hårt i amigurumi-träsket! Men det är ju ett mycket trevligt träsk att vara fast i, så jag är inte ett dugg ledsen för det.
Det ska föreställa en alv, hon är en hårt arbetande skogsalv så därför har hon inte en så fin klänning på sig!

Var och badade med barnen igår, åkte vattenrutshbana med yngsta dottern och det var inte bra för ryggen! En fördel med det är att man med gott samvete kan sätta sig och virka lite ibland, för jag måste ta små pauser ganska ofta när den krånglar! Så när gästerna har åkt i morgon så blir det säkert tid för virkning!

2 kommentarer:

  1. Vad fin hon är, och du kan vara stolt. Smart med piprensare i kroppen, det ska jag prova. Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Har ju sett denna fina varelse tidigare ;) men den är lika fin NU! ;)
    Gillar färgkombinationen och ögonen är helt fantastiska! Ett jättefint jobb hela hon! =)

    Trevlig söndag!

    SvaraRadera