Google+ Followers

tisdag 14 februari 2012

Örhängen

Frivolitetade örhängen! Tyckte själv att de blev lite stora, men det kanske är någon som kommer att tycka om dem!
Och det andra paret fick en aning för stor pärla tyckte jag nog, men det är väl samma sak där att smaken är olika, och någon kan ju tycka om de här.

Till sist försökte jag mig på en teknik som jag inte gjort så ofta, och experimenterade lite själv, vilket resulterade i ett örhänge som jag nog kan tänka mig att bära själv, fast kanske i andra färger, jag använder inte så mycket blått. Här var det nya att få en pärla i mitten av två "bågar", det som ni ser under de två raderna med pärlor. Jag har då roligt när jag gör det här, och kanske det ska bli något som jag kan ha med på en hantverksdag de ska ha här i byn till sommaren.


För flera år sedan satt jag och visade upp frivoliteter, det är ju inte ett så vanligt handarbete och många tittade intresserat. Men det är inte så många som vill köpa det man gör, så det förväntar jag mig inte den här gången heller. Roligt att få visa upp hur man gör ändå!

2 kommentarer:

 1. men åh.... så fina grejor du gjort . Jag tycker det ser spännande ut med frivoliteter,är det inte svårt ?
  I min stad var det julmarknad där satt en dam och gjorde frivoliteter , där var så mycket folk jag fick inte pratat med henne , men jag köpte blommor som hon hade gjort ..jag har dom här vid datorn . Jag vill kunna !!!!!
  Ha det bäst ...

  SvaraRadera
 2. Vilka snygga örhängen!!!
  Frivolter har jag hört talas om men aldrig provat på, man har mycket att lära. Tur är väl det skulle jag vilja säga.
  /Lena

  SvaraRadera