Google+ Followers

söndag 26 februari 2012

Drake i skog


Nu har jag gjort kroppen till "Digdi" som blev drakens namn. Min äldsta flicka ville bygga upp en värld åt den, och det fick hon gärna. Så här sitter den och spanar och längtar efter att få vingar och ben så den kan flyga runt lite i världen!
Barnen tycker att just nu liknar den en orm som nyss har ätit en stor måltid, och det har de ju rätt i! Det kliar i fingrarna efter att virka mer, men nu vill barnen ut i det härliga vädret, så det är väl bara att hänga på. Nog är det skönt att komma ut, men jag har egentligen mest lust att sitta inne och uggla. Fast jag vet att efteråt mår jag så bra när jag varit ute, så jag får ta mig i kragen och hänga på!
Virkar väl vidare ikväll, det är spännande att se hur den blir!


2 kommentarer:

  1. Din Digdi blir supersöt! Ja, jag håller med; det är jätte roligt att testvirka. Jag är alldeles strax klar med kroppen på min Ulrik, och planerar för fullt för tid att börja virka resten =)

    SvaraRadera
  2. Nej va söt den är! Man kan nästan tro att Digdi o Aston (min drake)är tvillingar:)
    Vill väldigt gärna virka vidare så han får ben o vingar men tyvärr har jag skadat högerhanden ordentligt så det dröjer nog ett tag innan jag kan använda den igen.. Kanske borde lära mig att virka med vänstern..

    SvaraRadera