Google+ Followers

tisdag 3 januari 2012

Roligare än jag kunde tro......fast inte lika gott som det ser ut kanske! Jag har länge tänkt att jag skulle virka muffins och kakor åt barnen, men har av någon anledning inbillat mig att det skulle vara tråkigt. Men det stämde inte alls, det var jättekul att virka. Ska göra en av varje sort ur häftet jag fick i julklapp, sen får barnen leka med det!

Året har börjat ganska bra, vi har fått snö och barnen tycker det är roligt att vara ute = mindre gnälliga barn. Jag är väldigt stel i ryggen och måste sitta och vila mellan varven = mer tid att virka och sticka. Det blir mer stickning än virkning nu, yngsta flickan fick en skrållandocka i julklapp som måste ha lite kläder. Och sen tycker jag att det är roligare att sticka för tillfället! Fast jag tror att strumpbyxan jag stickar blir för liten...är inte så bra på att bedöma vilket garn det ska vara till olika mönster. Får väl gå in och fråga på garnaffären!
Men hon har då mindre dockor också så det är väl ingen katastrof om byxan blir för liten, andra dockor kan ha den. Det är bara det att det inte är så roligt att sticka den en gång till om hon absolut vill ha den strumpbyxan...
God fortsättning på det nya året!!

2 kommentarer:

 1. Det är kul attvirka kakor och det går ju snabbt också.
  Stickar också kläder till en Skrållandocka.Håller på med en jumper i restgarn.Tyvärr räcker inte det vita garnet till ärmar så jag får se hur den blir. Den stickas efter gratismönster från Järbo garn. Jag har också köpt ett mönster från Svarta Fåret. Det är tre olika set med kläder. När jag kom hem igår med garn och mönster upptäcker jag att det ska stickas med rundsticka. Blir en vända till garnaffären idag också. Är Skrållan 50 cm? Eva.
  http://evavirkar.blogspot.com.

  SvaraRadera
 2. Mm ser gott ut tur att det är kalorifritt :D
  Du har något att hämta hos mig :(
  Ha det bra...

  SvaraRadera