Google+ Followers

torsdag 18 november 2010

Julkrubbefigur och dockskoJag har till slut blivit klar med min Mariafigur till julkrubban jag tänkte göra. Det var trögt att virka den på något vis, men när hon var klar blev jag (som oftast) väldigt förtjust. Hon är så söt, så nu ser jag fram emot att virka de andra figurerna och få krubban klar!


Tänkte ge bort krubban, men den tanken har jag redan övergett. Det får i så fall bli att jag virkar ett annat år och ger bort...den här måste jag ha själv! Praktiskt att ha en krubba som inte går sönder - jag har i och för sig gjort en med träbitar som jag klätt med tyg, väldigt enkelt men det funkar. Då behöver man inte vara rädd att barnen har sönder, de kan få vara och "titta med fingrarna". Men om jag får den här virkade krubban klar så är den ju hundra gånger finare, så det ska jag allt försöka.


Och så har det blivit en "Baby converse" till, fast denna gång till en docka. Och jag är helt fascinerad av dessa skor...jag vet, fånigt men sant!
För övrigt: Hur ska man hinna virka allt man vill till julklappar!?! Så mycket att virka, så lite tid...

2 kommentarer:

 1. En riktigt söt liten Maria!
  Vad duktig du är som fixar julfint med egen krubba!Vilket projekt! =)
  Och conversen ÄR ju så döfräcka! Roligt att se dem i så många olika färger också. :) Jag har också fått smak på små pytte-tossor nu efter att jag gjorde dem till Pasko...så kul att se hur de växer fram och dessutom går de ju så mycket fortare att göra än vuxen-tossor! =)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin julkrubba du kommer få, Maria är så söt! Jag har kikat på krubban hos Janna och blev så sugen, men jag insåg att det måste bli till ett annat år i så fall.
  Problemet med julklapparna finns här också... har ingen aning om hur det ska gå till! Finns väl inga veckor som går så fort som dessa =)
  Lycka till och ha en härlig helg ♥

  SvaraRadera