Google+ Followers

lördag 20 november 2010

Älskat rymdmonsterRymdmonstret Gnurp har fått ett nytt namn och heter numera Wow, och är mycket älskad av minstingen i huset. Här får han smaka av lördagsgodiset.
Min åttaåring jobbar med småsaker till dockskåpet - kanske ett tips till julklappstillverkning? Hon leker inte just med dockor, men hon tycker det är väldigt roligt att tillverka små saker. Tyvärr hade jag inte så många olika färger, men en grön tårta och gula pannkakor verkar funka lika bra som andra färger. Det är cernitlera, en rolig lera att göra just småsaker av.
Jag har faktiskt nästan hunnit klar en Josef till julkrubban, men tänkt lite fel, ni ska få se sen hur det blev. Kan ju säga så mycket som att vi människor ju också är olika långa så kanske ni anar hur det blev!
Nu är det dags att ta tag i städning, idag ska lakan bytas och minst ett golv skuras. Försöker göra "grovjulstädning" nu redan, så det bara är kvar lite småfejning som behövs sen närmare jul. Hoppas att jag ska kunna genomföra det i år, för varför ska man spara all städning till dagarna före jul när det ändå är så mycket att göra!?!

1 kommentar:

  1. Hi hi! Wow (fd Gnurp) ser verkligen både snäll och glupsk ut! =) klart att små ett-åringar också gillar honom! ;)

    SvaraRadera