Google+ Followers

söndag 14 november 2010

Babyskor igen!Ja, nu blir det kanske lite tjatigt, men jag tycker just nu att det är jätteroligt att virka de här gulliga skorna, och dessutom har jag en nybliven bebis att skicka till, plus en som kommer snart.


Till våren blir det tre till, som jag naturligtvis måste virka till. Och så tror jag absolut att några dockor behöver skor, så det måste jag nog göra...
Mönster finns här: http://pysselkiisen.blogspot.com/2010/09/nytt-grattismonster-pa-baby-converse.html på svenska, jag virkade efter ett engelskt mönster, pysselkiisen har översatt det.


Skorna ser så små ut bara, men små nyfödda är ju mindre än man minns. Hoppas jag får se dem på bebisen, de bor en bit bort så han är nog för stor för skorna den dagen jag ser honom.

Idag på fars dag har jag gett mannen i present att få åka iväg och göra vad han vill. Han valde skidåkning, och kommer att vara borta några timmar. De stackars barnen här hemma får stå ut med en trött och grinig mamma, har ont i ryggen och fått sova dåligt flera nätter.

Men jag ska försöka skärpa till mig till eftermiddagens stora fika bestående av köpt bananstubbe och kanske några pepparkakor. Snälla svärmor har bakat bullar som finns i frysen också.

Även om jag älskar att baka så har jag inte ork till det just nu, så familjen får klara sig på köpt bröd för det mesta. Orken kommer väl tillbaka lagom till att man får barnbarn kanske... Och köpt bröd är ju också gott, svärmors bullar är jättegoda och det får vi mycket av så vi ska nog överleva.

Jag kan i alla fall skylla på ryggen och sätta mig med spikmattan och virka litegrann mer än annars!

3 kommentarer:

 1. Hejsan, vad kul med nya vänner. Jag lägger till dig till min lista : ) Jag har tyvärr också erfarenhet av mycket värk. Som "tur" är så har jag min värk på höger sida (axel och arm)och är vänsterhänt.

  SvaraRadera
 2. Oj, har du hunnit göra ett till par!
  Dessa blev också jättefina.....fast jag gillar grönt bättre ;)

  Ja, ofta duger det bra med färdigköpt....iaf brukar mina barn inte märka någon skillnad....och varför ska man då göra hemgjort....om man inte har lust, ork eller tid ?! =D

  Hoppas nu att värken bir bättre snart!

  SvaraRadera
 3. Jag har också virkat ett par sådana babyskor. De är riktigt roliga att göra. och jag gillar din blå Barbieklänning. Roligt att du är med i min utlottning. Lycka till ! //Eva

  SvaraRadera