Google+ Followers

söndag 23 oktober 2011

Lek med Barbie

Min femåring börjar bli intresserad av barbie, och det har jag inte varit sen att nappa på. Själv har jag aldrig just lekt med barbie, inte på det vanliga viset i alla fall, men jag tycker det är roligt att göra kläder till dem! Så här har Barbie och Ken fått lite kläder.


Och sen håller jag på med en brudklänning, men den är inte rolig att sticka! Garnet är något sorts glittrigt garn, och det blir ju kanske fint, men det rullar upp sig längst ner, alltså det som jag har stickat. Så nu undrar jag om det kommer att gå att sträcka till sen!?!

Det har varit så mycket jobb med den här stickningen så jag vill inte sluta när jag nu snart är klar. Maskorna far av stickorna, och om man gör fel så är det jättesvårt att dra upp, garnet liksom "klistrar" sig fast, och dessutom delar det sig väldigt lätt.

Någon duktig stickare som har något tips på hur man kan sträcka ut det sen kanske?


Och nog virkar jag också, just nu är det en häst och tillbehör till den som är på gång. Men det tar jag kort på när det är klart tror jag, och just nu vet jag inte var ägarinnan har lagt sakerna!


Det blir inte så mycket bloggande nu, det är fullt upp hela dagarna med att skjutsa barn och åka till olika möten av olika slag, och dessutom är jag så bra i ryggen nu så jag behöver inte ta lika många pauser vid datorn. Vilket ju är väldigt bra, det är jätteskönt att slippa ha ryggvärk, så jag får väl titta in när det blir tid över nån gång ibland, och hoppas att någon har lust att läsa det jag skriver då!

1 kommentar:

  1. Vad fina kläder! Knåpigt med så smått....och stickat dessutom.
    Ja, blogga ska man göra när man har tid och lust!
    Känner själv av att ha mindre tid för detta i takt med att barnen blir större och behöver skjuts hit och dit....och dessutom lägger sig allt senare. Kram på dig!

    SvaraRadera