Google+ Followers

onsdag 26 januari 2011

Vårmössa och morgonrockHittade garn i så fina färger så jag kunde inte låta bli att köpa fast jag har hur mycket garn som helst...Men det är ju så roligt med alldeles nya garner! Till slut kom jag på att jag ju "måste" virka var sin vårmössa till flickorna.

Den här ska bli till fyraåringen, och äldsta tjejen får nog en som är mer lila. Orkade inte leta reda på något mönster utan gav mig modigt in på att virka på fri hand. Det är stolpar så det känns som om det går fort, och jag håller tummarna för att den ska bli bra för jag har redan fäst trådarna.


Hm, kom på nu att det var ju väääldigt smart eftersom jag är sååå säker på mönstret :)). Nåja, gjort är gjort, det lär väl gå att använda på något vis!


Måste visa upp morgonrocken jag sydde till min äldsta tjej, jag är ganska stolt över att jag kan sy, fast jag har fått väldigt mycket hjälp med den. Men ändå, det är roligt att ha gjort den och dessutom tyckte hon om den!

För övrigt är inte inspirationen på topp, jag startar projekt som jag sen inte riktigt har lust att slutföra, men jag är säker på att det är övergående. Jag virkar lite "tråkiga" saker som mössor och annat så länge och inväntar ny inspiration till något projekt.

Sen att det visar sig att de tråkiga sakerna är ganska roliga att virka är ju en annan historia!

2 kommentarer:

  1. Inspirationen kommer nog tillbaka. Vilken fin morgonrock, mjuk och skön.

    SvaraRadera
  2. Härliga färger på mössan, det blir nog bra när det är färdigt =) Och morgonrocken ser jätte mysig ut, förstår den är omtyckt.
    Inspirationen kommer, det är bara att vänta lite =)

    SvaraRadera