Google+ Followers

lördag 5 februari 2011

Blommigt och randigt
Har virkat klart den randiga vårmössan, här ses den på ägarinnan som blev väldigt glad och ville använda den på stubben. Det förbjöd dock den elaka mamman, som tyckte att det skulle bli lite varmare ute först!
Sen det som ska bli en snuttefilt, fast "mittenfiguren" inte alls blir som jag vill! Men en liten bebis kanske inte bryr sig så mycket om vad jag vill och är nöjd ändå. Ja, den är självklart inte klar än, den ska ju ha ett ansikte av något slag och armar, men jag kan inte bestämma mig vad det ska bli! Tänkte på en mus från början, men så kom jag på att en kanin har roliga öron att känna på...det lär väl visa sig vad det blir!Och så till det blommiga - ett blommigt mobilfodral, med rutor som jag kom på alldeles själv. Blev ganska nöjd, jag ser ju många småfel, men det var jag inställd på från början att det skulle bli så jag är inte så missnöjd med slutresultatet ändå.


Till sist en ros med mönster från Tant Grön - tack så mycket! Ska virka fler blommor och försöka mig på en blomsterkrans...får se om den blir klar till sommaren :).

1 kommentar:

  1. Vilken fin vårmössa! Nu längtar jag ännu mer till denna härliga årstid!

    SvaraRadera