Google+ Followers

fredag 8 oktober 2010

Snyggare med fler färger!


Jag drog latmasken ur kroppen och bytte färg på min africkan flower i näst sista varvet, och det blev ju mycket finare! Sen sitter jag och undrar hur i all världen jag kunde få för mig att virka med rosa och lila färger!?! Jag tycker ju inte om de färgerna egentligen, fast just de här blommorna tycker jag blir fina. Men det får väl bli en present till någon om slutresultatet inte blir bra.


Måste väl göra om mina första blommor så de också får en extra rand, de går ju inte att använda annars. Det här är en perfekt virkning just nu, avslappnande och avkopplande när jag är så här trött. Idag känns det lite bättre i kroppen, så det finns hopp!

2 kommentarer:

 1. Tycker varje ruta är fin på sitt sätt vare sig det är en annan färg på nästa sista varvet eller ej =)

  Ja, det här med färger tycker jag är jättesvårt. Gillar inte heller rosa och lila och har just inga kläder i de färgerna. Men tycker ändå det är roligt att virka med lite färger utanför mina "vanliga" färgskala.....piggar liksom upp virkandet! ;D
  Du kanske kanske kan fortsätta med fler rutor både med och utan annan färg och sedan blanda dem.....eller sätta dem utan färg som en slags bård för sig på ngt. arbete. Tycker färgerna skulle bli jättefina på t.ex. en sommarväska!
  Ha fin dag! =)

  SvaraRadera
 2. Snygga rutor! Jag gillar lila och rosa! Håller med Suadda i övrigt.

  SvaraRadera