Google+ Followers

fredag 26 oktober 2012

Vackert på olika sätt


Jag har inte så mycket tid att sitta med garn och hålla på just nu, jag är för trött på kvällarna. Men något lite då och då blir det, så rätt som det är kommer det kanske något mer om det på bloggen. Vill dock inte lämna bloggandet helt, så därför slänger jag in lite bilder på något annat!

I don´t have much time to play with yarn, I´m too tired in the evenings. But a little crocheting or tatting has been done, so maybe I´ll have something of that to blog about soon. I don´t want to leave the blogworld completely, so here is some pictures of something else!


Jag släppte barnen fria med pensel och färg, och lite skräp. Här tycker jag att kreativiteten är vacker att se - vad man tycker om resultatet ligger i betraktarens ögon!

I let my children do what they wanted with some junk and colours. It´s so fun to see them create things!


Jag är inte bra på att fotografera, men jag vill ändå visa den här bilden som jag tyckte om!

I´m not very good at taking pictures, but I want to show this one, because I liked it! 

Och en solnedgång - betydligt vackrare i verkligheten.

And a sunset - it was much more beatiful then it is on the picture.

3 kommentarer:

 1. I love the double rainbow - your home looks so beautiful!

  SvaraRadera
 2. your children have good ideas for making things.
  I love your double rainbow.
  I can imagine the pretty colors that didn't show up in your picture of the sunset. I have trouble taking sunset pictures to look like the real thing too.

  SvaraRadera
 3. Så kul o se barnens alster! Önskar jag hade ork för kreativitet, saknar att inte pyssla men orkar inte heller just nu. Särskilt inte med barnen, tycker du är fantastisk som uppmuntrar dom så!!

  SvaraRadera