Google+ Followers

tisdag 18 september 2012

Ännu mer nytt garn

Provar att göra en spets med Lisbeth garn nr 175. Fast jag har ingen aning om vad jag ska göra med spetsen, men det visar sig väl!

I´m testing Lisbeth thread nr 175, a lace. But I have no idea wath to do with it, but it´s fun to do it!

Ett hängsmycke jag började på under Tat Days, det var Jane Eboralls lektion, och nu är den klar, med mycket hjälp av Hanna, min syster. Fin, fast inte mina färger, så det får bli en present till någon nån gång, och så får jag göra en med mina färger sen!

I have finished the pendant I started at Jane Eboralls class at Tat Days, with some help of Hanna, my sister. It´s very nice, but not my coulours, so it will probably be a gift to someone, and then I have to do one in my colours!

 Jag skulle ha börjat jobba i måndags, men fick magsjuka istället, inte så bra, men inget man kan hjälpa. Jag tycker inte att jag brukar få det, brukar inte drabbas så hårt av förkylningar heller, men nu slog det till rejält! Så det blev två dagar hemma, som tur är vill de ju att barn ska vara hemma från dagis när det är magsjuka i huset, så jag kunde ta vård av barn. Men i morgon ska jag börja mitt nya jobb, som jag än så länge bara har fått besked om att jag har fram till jul, men det är bra det!

 I was supposed to start my new job this monday, but I´ve got a stomach illness, so I have been home two days. But tommorow I hope to start working, halftime at preeschool!

5 kommentarer:

 1. Well I didn't finish mine! I didn'tt like the colours I chose either so scrapped it!!! Yours is very pretty. Glad you got it finished.

  SvaraRadera
 2. very pretty pendant. I am sure you will find a good home for it. I like the edging you have in the first picture, the colors are pretty.
  Hope you are feeling better and have a good time at your new job

  SvaraRadera
 3. Oj oj oj ... det där skulle jag med vilja kunna .
  Så fina saker du gjort .
  Är det svårt ?
  jag har köpte på en marknad en sån Brosch ,
  men tyvärr så var nog inte knutar redit fästa ,synd .
  Ha de bäst ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte svårt när man lärt sig, finns mycket video-instruktioner på youtube, om man söker på "tatting". Bäst förståss om man hittar nån som kan visa. Du bor kanske inte så nära att jag kan lära dig!?

   Radera
 4. The Lizbeth looks like the start of a very pretty edging!

  Congratulations on the new job!

  SvaraRadera