Google+ Followers

söndag 20 maj 2012

Hjärtan och diadem

Ja, nu var det länge sen jag bloggade, jag har varit så hemskt trött och inte orkat virka så mycket, ännu mindre tänka på att blogga. Men jag har ju sett att många bloggare ibland tar paus från det, och så blev det alltså här också. Nu kan jag inte virka och sticka så mycket än, tummen och armen gör fortfarande ont, men jag frivolitetar endel istället, det går bättre. Tar ju lite längre tid bara...
 Jag är så glad, för min syster och jag pratar om att fara till amerika till hösten på något som heter "Palmetto tat days", jag hoppas innerligen att inget ska komma ivägen så att vi kan åka, det vore fantastiskt roligt, inte minst att få vara med henne några dagar, och välbehövligt med semester hade det också varit! Och "tat days" handlar alltså enbart om frivolitetande, lära sig nya mönster, träffa andra som frivolitetar o.s.v. Visst, man kan säkert göra det i Sverige också, men jag har alltid tyckt att det skulle vara intressant att åka till amerika, så nu får jag kanske chansen då!
Håller tummarna så hårt jag kan!

Så här långt har jag hunnit på mitt experiment, som jag visade upp i mitt förra inlägg. Jag har gjort några småfel, som kanske bara jag ser, men det är ju ett experiment så då får man väl acceptera det. Ska bli ett diadem, hoppas jag.

 Och några hjärtan i frivoliteter har jag också hunnit med.  Ett av dem heter "Heart for Sarah" :)
 Har också nästan hunnit klart barn-ponchon, och hunnit upptäcka att jag gjort fel och fått lov att riva upp den, och sen har jag virkat ihop hälften av alla blommorna igen.
Tycker att jag är ganska duktig, eftersom jag förut skulle ha gett upp bara vid tanken på att riva upp och göra om! Men nu tänker jag som så att jag tycker ju faktiskt om att virka, så vad spelar det för roll om jag får lov att göra om - det är ju fortfarande roligt att virka! Och några korta stunder kan jag alltså virka, fast jag får lov att hålla virknålen på ett väldigt konstigt och klumpigt sätt, och inte sitta så länge för då gör det ont i armen. Men helt och hållet kan jag bara inte låta bli, då blir livet för tråkigt!
 Nu hoppas jag på att vi snart får hit lite sommarvärme, för även om jag inte är något värmefantast så tycker jag att det är lite väl kallt för att vara maj, det har blåst riktiga kalla vintervindar här!
 Sköna maj välkommen...

1 kommentar:

  1. Sååå fint! Hoppas du mår bättre snart i din arm och tumme.
    /Lena

    SvaraRadera