Google+ Followers

onsdag 18 april 2012

PrinsesskronaHär är en prinsesskrona jag virkade innan jag fick ont i tummen, minns inte var jag hittade mönstret nu, men jag googlade nog på "brudkrona" och hittade det. Sen gjorde jag den större bara, och hittade ett glittrigt "luddgarn" som jag virkade längst ner.

Min lilla prinsessa blev nöjd och glad! Jag tycker att de kronor som finns i affären bara går sönder, så därför virkade jag en. Den är stärkt med hobbylim och vatten 50/50 ungefär. Om jag ska göra flera ska jag vänta med att sätta på eventuellt luddgarn, för om det kommer lim på det så blev det tovigt.


Jag frivolitetar nu istället, håller på att experimentera med en tiara, eller diadem, vilket man nu säger, och det ser ut så här just nu. Vet inte om jag tycker att det blev sådär jättebra, jag har gjort några misstag också. Men det är ju ett experiment, och sådana kan ju misslyckas, jag får väl se vad jag tycker när det är klart. Jag har kul under tiden i alla fall.

Det kan ju bli en lek-krona till, jag tror att barnen tycker att den är fin!

5 kommentarer:

 1. Du är otroligt duktig! Minns redan som barn, INNAN ni flyttade från vår gemensamma ort, hur duktiga ni var. Kul att kunna. Lite avundsjuk faktiskt ;)
  Sköt om dig. Varma kramar.
  Äntligen kan jag kommentera!

  SvaraRadera
 2. Men så otroligt mycket fint du gör, roligt jag hittade hit

  SvaraRadera
 3. anette clausen10 maj 2012 23:45

  Hej den onsdagen den 24:e augusti 2011 började du virka på en mössa. Jag har skrivit ett inlägg där. Hur blev mössan? Är den till salu? Tacksam för svar ha en go helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gjorde mössan, men jag tyckte inte att den blev bra - såg väldigt konstig ut på mig i alla fall! Kan ta ett kort och visa. Tror att jag gjorde något fel, den blev så konstig!

   Radera
 4. Hej! Lägg gärna ut en bild på mössan =) Ha det fint

  SvaraRadera