Google+ Followers

måndag 12 mars 2012

En god stickningHar varit på resande fot med mina två flickor. Vi har åkt ner till Borås-trakten och träffat mina syskon och föräldrar, och ordnat kalas för en av mina systrar som fyllde 40 år. Vi är 9 syskon, varav en bror, så vi är många som kan hjälpas åt att ordna. Jag stod för tårtorna, och som en dekoration kom jag på att göra en stickning av hallon- och kolasnören. Blev lite roligt! Kom inte på hur jag skulle kunna göra ätbara stickor, så det fick bli en stickning utan stickor.
Min syster är mycket duktig och intresserad av handarbeten...
...och skor. Jag gjorde en sko i sugarpaste, och mina duktiga systrar kom på idéen att hämta några av hennes alla skopar och ställa dem på bordet med cellofan och godis i - jättekul idé tyckte jag! Hon har väldigt vackra skor också, så de passade riktigt bra på bordet!
Det har verkligen varit semester de här dagarna - jag har nästan enbart fått ägna mig åt att vara kreativ, mina föräldrar hade hand om min minsta flicka några nätter så jag fick koncentrera mig på tårtbakeri. Och den äldsta flickan är så stor så hon märktes inte så mycket. Det var väldigt roligt att göra en sko i "sockerdeg", kul att prova något nytt. Annars när jag bakar tårtor gör jag oftast rosor, men det kan jag ju nu så det var kul att göra en annan sorts blommor också!
Här börjar det kännas att det är vår nu! Vi ser mer och mer gräs komma fram, och idag var det riktigt varmt ute när vi kom hem! Härligt! Vårvintern är en favoritårstid, fast hösten leder nog fortfarande! Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar