Google+ Followers

lördag 26 november 2011

Motvillig vila

Det är tyst i bloggen eftersom jag just nu inte kan virka och sticka - känner av en axel, och tänker att det är bäst att ta det lugnt ett tag så det inte blir värre.
Men jag saknar det!!! Jag tror att det är stickningen jag får ont av, jag har ju inte känt något av axeln under alla år jag virkat, men nu när jag börjat sticka också så kom det. Tråkigt i så fall, för det är kul att sticka.
Ska väl försöka ta lite kort av det jag hunnit göra och sätta in här på bloggen, men tiden räcker inte till! Försöker få det lite adventsfint här, det har väl lyckats sådär. Sen är det försäljning till äldsta flickans skolresa, och bakning till det, konserter och julshower och lucia, läkarbesök och optikerbesök hit och dit... Tiden bara rusar iväg - veckan som gick var jag borta två hela dagar på olika besök!
Optikerbesöket förresten - jag behövde visst glasögon. Har olika syn på ögonen, är närsynt på ett och "långsynt" på det andra, och det närsynta ögat börjar se sämre på nära håll nu så det blir läsglasögon.
Till veckan är det väl lite lugnare, får se om jag tar mig tid att ta lite kort då!

1 kommentar:

  1. Oj, du har verkligen fullt upp. Hoppas din axel blir bättre...det är så himla trist när det man gillar gör att det blir mer ont.

    SvaraRadera