Google+ Followers

torsdag 25 augusti 2011

Jeansväska















Min väska är snart klar, axelband saknas och några sömmar till. Och jag är för en gång skull nästan helt nöjd!


Jag tycker ändå att det fattas något, men jag vet inte riktigt vad det är! Virkade blommor har jag provat, men det känns inte riktigt rätt. Jag får väl göra väskan helt klar och titta på den lite till så kanske jag kommer på det.


Någon därute i cyberrymden kanske har någon idé? Eller så är det bara jag som tycker att det saknas någon detalj...


Jag har haft mycket hjälp med den här, jag kommer på ungefärlig utformning och sen får jag hjälp. Att sy fast Lee-märket var min "lärares" idé, och det gjorde mycket för utseendet på väskan tycker jag!

Sen var jag och barnen på promenad och såg en loppis där vi gick in. Det var mycket fina saker där, och en del skräp som barnen ville ha, och några "nya" böcker och tidningar blev det. Sen såg jag de här muggarna och blev alldeles förälskad!
De ser handgjorda ut, och är märkta på undersidan med "Deruta" på några och "Albisola" på några. Jag googlade lite på det och Deruta verkar ligga i Italien och det verkar som om det går många resor dit för att bl.a titta på keramiktillverkning.

Söta är de i alla fall - jag vet inte riktigt var jag ska ha dem bara, och om jag vågar använda dem...kanske väntar tills barnen är lite större! Kanske jag kan servera glögg i dem till julen, eller en liten kopp likör kan man ju njuta av i en söt mugg!


Idag är det lite sämre väder, dessutom ska barn hämtas kl 13, så vi kan inte göra någon utflykt till något loppis idag också. Måste ta hand om äpplen vi fått, det får väl bli någon äppelkaka eller bara frysa ner äppelbitar - tråkigt jobb men det måste göras!


4 kommentarer:

 1. Tøff den var :-)

  Titt innom bloggen min å bli med på min give away :-)

  Ha en glad dag :-)

  SvaraRadera
 2. Jättesöta muggar!

  Och väskan skulle nog passa fint med blommor, men kanske jeansblommor istället för virkade sådana? :)

  SvaraRadera
 3. Vilken snygg väska! Inte kan jag se att det fattas ngt.
  Jeans kan man göra mycket av. Själv har jag gjort sittdynor till köksstolarna av gamla avlagda jeans. Kul!
  /Lena

  SvaraRadera
 4. Hej! Här kommer en viktig anteckning
  För det gäller att vara ute i god tid!!!
  Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i
  HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (vi har nämligen en lika stor källare och övervåning), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
  Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! www.levvackert.blogspot.com

  SvaraRadera