Google+ Followers

onsdag 8 september 2010

Nalle och flicka
Jag jobbar på med presenterna, men en mininalle går inte fortare än en stor, det är nog tvärtom. Men nu har jag fått dit ett ben, vet inte riktigt än om den ska ha det benet, det kanske ser lite för stort och klumpigt ut..ska fundera lite om jag måste virka ett nytt.Flickan börjar ta form också, kroppen är klar, och håret ska sys fast snart. Men nallen är lite roligare att virka så jag håller hellre på med den. Fast kanske jag skulle ta och göra flickan färdig först och ha nallen som "morot" att göra när hon är klar...hm...inte så dum idé av mig tror jag, man har sina ljusa stunder!
Här kommer några bilder på flickan också!


Nu ska jag väl ta och lägga min lille pojk som plötsligt somnade här på golvet, där han låg och ritade på ett papper! Tänk om man själv kunde somna så gott, och när man ville!

6 kommentarer:

 1. Vilket hår! Härligt fina figurer, spännande att se hur du gör dom.

  SvaraRadera
 2. Blir jättefint! Tycker "nallebenet" passar bra! =) Även nallar kan väl, precis som vi människor, ha lite olika längd på benen i förhållande till resten av kroppen ;) Hi hi! Jag t.ex. har rätt korta ben, men är rätt charmig ändå....Hi hi! ;)

  Men du! Vilket härligt hårsvall flickan får! Är riktigt avundsjuk på henne....tänk om jag också hade skapats med det ! =)

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad roligt att du kommenterade hos mig så jag hittade till dig =)
  Visst var det din Rymdmonstermamma som var med och tävlade på AmigurumiIfokus? Jag röstade på den! Så fin! Vad roligt att du också har en egen designer, det finns såna mängder kreativitet i "de små" =D

  Den där sängen du gjort (till den sååå söta lilla nallen)... en sån tror jag att min bästa kompis mormor virkade åt mig när jag var ca 7-8 år! Otroligt, den skulle jag vilja göra - perfekt som ge-bort-påse till små presenter.

  Åh du har så många fina saker så jag blir följare och kommer snart tillbaka igen =) Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Jag skulle jätte gärna vilja ha mönstret på väsksängen! Vad snällt av dig ♥
  Mailar adressen.

  SvaraRadera
 5. Hmmm, mail ville inte idag så jag har skickat pm på amigurumi.ifokus istället =)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker nallebenet verkar passa bra! Dockan verkar också bli fin! Kram

  SvaraRadera