Google+ Followers

söndag 3 juli 2011

Pågående projekt

Nu börjar det bli lite för många saker på gång. Tänkte ju virka ett par nallar till mina nya syskonbarn, men de var inte roliga att virka så jag drar mig för det! Förstår inte varför de inte var roliga, så brukar jag ju inte tycka.
Men de blev inte så fina som jag tyckte de såg ut på bilden. Dessutom var inte mönstret skrivet så som jag tycker om dem, enligt Mia Bengtssons stil, och då måste jag tänka hela tiden för att inte göra fel. Och tänka orkar jag inte riktigt just nu, är väldigt trött. Men jag ska väl försöka få dem klara, det är ju inte så mycket kvar!


Då var det lite roligare att virka en liten lagkamrat från Mia Bengtssons senaste bok!

Ganska snabbt och lätt går den att få klar. Nu har jag hittat plastgranulat också, och ska lägga det som lite tyngd i händer och fötter och i kroppen har han redan fått det.

Han kanske ska bli "syskondjur" till hjärtekatten, men jag vet inte riktigt hur jag ska få till ett litet hjärta. Kanske okej att klippa det i filt...syskondjur fick man ju göra på annat sätt än virkat!


Korgen var inte heller så rolig att virka, jag får ont i händerna, så det blir korta stunder.


Ett projekt till som inte är klart är Hello Kitty, det är bara att sy fast armar och ben..nej visst ja, klänning också och det är därför jag drar mig för det. Virka klänning = inte kul för det är jag inte bra på!

Men jag ska väl ta mig i kragen och slutföra projekt nu, blir det ännu mer liggande så blir det ju inte direkt roligare.


En fin och solig dag ser det ut att bli, så det lär inte bli så mycket virkande idag!

2 kommentarer:

 1. Jag virkar en Hello Kitty med byxor just nu. Tyvärr sparade jag ner mönstret i höstas, då jag var slarvig med att spara ner var jag hittat mönstret. Det är på engelska och hon har blå byxor och gul jumper. Kan vara något, så slipper du klänningen.
  Vad har du för garn till korgen? Den ser mycket fin ut. Jag blir intreserad av den. Eva

  SvaraRadera
 2. Jag hittade mönstret på bloggen igen.
  http://greatamigurumi.blogspot.com/search/label/Hello%20Kitty
  Eva

  SvaraRadera