Google+ Followers

lördag 2 april 2011

En blå kompis


Mia Bengtsson har mönster på en "Grön kompis" i sin andra bok. Hos mig blev det en blå kompis, med en glad blå och rosa mössa.

Först var jag väldigt missnöjd med hur huvudet blev, och det såg jag efter att jag satt fast ögonen. Men sen kom jag på att man ibland blir nöjdare när hela figuren är klar, så jag gjorde den ändå, och blev rätt nöjd med slutresultatet. Nosen blev inte alls som Mias figur, men det är ju så med virkade figurer, de blir aldrig exakt som i mönstret och det är ju så det ska vara!


Vet inte än vad jag ska göra med den, jag lägger den nog i en påse och ser om det behövs som present någon gång!


Nu blir nästa projekt en "Hello Kitty". Ansiktet är klart, efter ett mönster, men barnen tyckte att armar och ben skulle vara mindre än de var på mönstret så det får jag klura på. Dessutom måste jag virka lite i hemlighet för det ska bli en present till min flicka som snart fyller 5 år!A "Blue friend" after a pattern by Mia Bentsson. I wasn´t pleased with how he looked at first, but when he was finished I thought he turned out to be a nice little fellow!


Now I´m going to try to make one "Hello Kitty", my youngest girl loves her (I don´t) so I´m going to make one for her fifth birthday.

5 kommentarer:

 1. Hur lång tid tog det för dig att göra honom? :)

  SvaraRadera
 2. Vilken söt liten gubbe, den som får den blir med säkerhet jätteglad!

  SvaraRadera
 3. Det är väl bara att tacka och te emot när dom vill ha våra skapelser ;) Jättesöt figur du gjort! Jag har cokså funderat på att virka den så småningom..

  SvaraRadera
 4. Vad söt den blev :)

  SvaraRadera