Google+ Followers

måndag 13 augusti 2012

Bröllop och försäljning

 De senaste dagarnas jobb - bröllopstårtor till en syster. Har varit roligt, och brudparet blev nöjda tror jag! Har inte gjort dem själv, en annan syster var medansvarig, tack och lov. Det är nervöst att göra bröllopstårtor. Det blev nog ungefär som jag hade tänkt mig, kor på en blomsteräng. Tårtorna blev olika allihop, för alla färger passade inte ihop.
 Och sen har jag suttit och sålt örhängen på en bygdedag. Det var roligt, även om det inte blev så mycket sålt. Jag ser det som ett sätt att berätta om frivoliteter. Sålde "nybörjarkit" också, två stycken var intresserade av det, vilket jag tyckte var väldigt roligt!

 A weddingcake for a sister, and some earrings for a day on a market. I didn´t sell much, but I think it´s fun when people are interested to know what tatting is!

tisdag 7 augusti 2012

Brudpar

 Ett lite ovanligt brudpar kanske, men önskemål från brudparet. Jag har bara tårta i huvudet just nu, ska göra bröllopstårta till en syster som gifter sig. Och annars är det full fart hela tiden, jag hinner inte tänka på att blogga just nu. Men det kanske blir mer i framtiden!
 Eller mindre, jag har fått jobb, en halvtid, så det är väl troligt att det blir mindre tid åt bloggandet.
Men jag tittar runt och njuter av alla duktiga bloggares verk!
 Ha en fortsatt bra sommar!